Updates

Augustus 2018 – SkanRead – nog … dagen te gaan.

Bij een aantal gebruikers verloopt de huidige SkanRead versie binnenkort. We vragen u om de onderstaande code in te voeren als reactie op de melding. Klik even door als deze melding op het scherm staat, vul in: en klaar.

Code: FP23DR-JJ56MP-TU2TKB-UUB4JPJF

 

Augustus 2017 – Dedicon viewer vernieuwd

Er is een nieuwe viewer voor de Dedicon L2S bestanden. Vraag hem hier aan: www.L2S.nl/dedicon

 

Augustus 2017 – SkanRead – nog … dagen te gaan.

Bij een aantal gebruikers verloopt de huidige SkanRead versie binnenkort. We vragen u om de onderstaande code in te voeren als reactie op de melding. Klik even door als deze melding op het scherm staat, vul in: en klaar.

Code: 4R4PUV-U77R7R-7BH45N-BTHV9LVE

 

November 2016 – ESDNOW PDF Viewer

In sommige situaties werkte deze versie van L2S niet goed samen met de ESDNOW PDF Viewer voor de Dedicon L2S bestanden. Klik HIER om de patch te downloaden die dit probleem oplost.

 

November 2016 – SkanRead – nog … dagen te gaan.

Bij een aantal gebruikers verloopt de huidige SkanRead versie binnenkort.  We vragen u om de onderstaande code in te voeren als reactie op de melding. Klik even door als deze melding op het scherm staat, vul in: en klaar.

Code: F23J0G-RDUNG2-M3DV44-KMT7VR2F  (0 = cijfer nul)


Juli 2015

Er zijn geen recente update meldingen.

Juni 2014

Mogelijk bent u via het aanklikken van Skanread of de Plaatjeslezer op deze pagina terecht gekomen. De reden? Er is een nieuwe versie van SkanRead beschikbaar. U zult deze nu kunnen installeren. Daarna kunt u weer ongestoord verder. De update is gratis.
Particulieren kunnen meteen van start gaan met de onderstaande informatie.

Voor (school)netwerken geldt dat we aan de netwerkbeheerders een aangepaste versie leveren. Ga daarvoor naar deze pagina als dit voor uw situatie van toepassing is: netwerk.

Voor particulieren:

U kunt hieronder het nieuwe bestand downloaden. Kies voor OPSLAAN en zet het in de map DOWNLOADS, als dat al niet automatisch gebeurt. Het programma is veilig. Uiteraard is dit programma nog niet veel gedownload, mocht uw virusscanner dat aangeven.
Het programma SkanRead kunt u hier downloaden: SkanRead. De grootte op schijf zal 553 MB zijn. Als u bij de eigenschappen kijkt, moet het programma 580.820.992 bytes groot zijn.

Het oude programma hoeft u NIET eerst te verwijderen.
Installeer het nieuwe programma nu.
Let op: start de installatie als ADMINISTRATOR via de rechtermuisknop.
Er wordt kort een beroep op uw kennis van het Deens gedaan, maar dat valt te overleven. Kies verdere steeds de standaardinstellingen.
(Als u braaf dubbelklikt en er gebeurt helemaal niets, dan komt dat meestal omdat er een veiligheidswaarschuwing in werking treedt. Uw virusscanner kan dat doen, maar bijvoorbeeld Windows 8 geeft zelf ook al een melding. Kijk wat nodig is, klik eventueel door op ‘meer informatie’ en geef expliciet toestemming. Komt u er niet uit? Stuur ons dan even een berichtje!)

Na installatie is SkanRead weer beschikbaar. In deze versie van SkanRead zijn voor u geen grote wijzigingen zichtbaar.

Ga verder