Systeemeisen

L2S is een Windows-programma. Het draait op alle gebruikelijke Windows versies (Windows 7 of hoger) waarop programma’s geïnstalleerd kunnen worden. Wij raden wel aan om te investeren in een redelijke processor. Wij raden aan om minimaal een Intel Core i3 processor of vergelijkbaar te gebruiken.

Voor particulieren is er de persoonlijke versie L2S die na installatie op de computer via een codegetal wordt geactiveerd. De verstrekte code kan enkel malen worden gebruikt, bijv. als een computer vervangen wordt, of na een ingrijpende volledige systeemcrash. Met de zeer voordelige persoonlijke versie kunnen particulieren vaak vele jaren vooruit.

Voor scholen geldt dat L2S geleverd wordt als het Windows onderdeel van het complete IntoWords pakket. Daarbij kan met een inlogcode zowel op Windows-apparatuur, maar bijv. ook op Chromebooks en Android-tablets gewerkt worden. Alle versies van het IntoWords pakket worden lokaal geïnstalleerd en bij gebruik online geactiveerd. Serverinstallaties zijn hier dus niet (meer) aan de orde.

Als u als SCHOOL hier een proefperiode voor L2S aanvraagt dan krijgt u automatisch ook toegang tot de andere programma’s van de IntoWords-familie. Kijk hiervoor verder op www.IntoWords.nl.

Ga verder