Stemmen

De stem Claire

De particuliere versie van L2S werkt standaard met de Nederlandse stem Claire. Bij het aanvragen van een proefversie krijgt u deze ook meegeleverd. (Scholen die met de programma’s uit de IntoWords familie gaan werken krijgen standaard binnen hun licentie meer stemmen beschikbaar.)

Als er al eerder synthetische stemmen op uw computer zijn geïnstalleerd, dan verschijnen die automatisch in uw menu van L2S. Meestal is er standaard op uw computer een Amerikaans-Engelse stem aanwezig. U ziet die in het menu en kunt die ook benutten.

Andere talen

Mocht u het programma voor andere talen willen inzetten, klik dan HIER om voorbeelden van onder andere Duits, Engels en Spaans te beluisteren.

Luisteren naar Claire

We hebben het volgende stukje tekst even door Claire laten oplezen. Ervaar dat de hoogwaardige stem Claire een perfecte toevoeging is aan L2S.

Het zelf zaaien, zien opgroeien en oogsten van groenten, bloemen en vruchten is een prachtige ervaring. Kinderen kunnen die ervaring niet jong genoeg meemaken. Thuis kunnen ook hele jonge kinderen natuurlijk meegroeien met de ontwikkelingen in de tuin bij het huis.

Voor het onderwijs en de buitenschoolse opvang ligt hier echter ook een duidelijke taak. Veel kinderen krijgen de informatie immers niet van huis uit mee, bijvoorbeeld omdat er thuis geen tuin is, of geen tijd om er wat mee te doen. School en buitenschoolse opvang kunnen hier dan een oplossing bieden.

Laat ook hele jonge kinderen meemaken wat de natuur biedt en benut daarbij de groenten en bloemen die juist hen zullen boeien!

Stem Claire – Klik en luister:

U kunt geluidsfragmenten ook opslaan met L2S. Zo kunt u ieder stuk tekst vlot omzetten in (bijvoorbeeld) een mp3.

Liever in een andere taal?
Klik dan HIER om voorbeelden van onder andere Duits, Engels en Spaans te beluisteren.

Ga verder