Scholen

L2S helpt om leerlingen met (o.a.) dyslexie goed te ondersteunen bij hun leesproblemen, draagt sterk bij aan de zelfredzaamheid en zorgt voor meer zelfvertrouwen. L2S: laagdrempelig, snel inzetbaar en zeer betaalbaar!

L2S is het Windows programma binnen de veel grotere IntoWords familie. Het programma L2S wordt aan scholen geleverd als een onderdeel van die bundel. Kijk voor meer informatie over die programma’s en de mogelijkheden op www.IntoWords.nl

Het tempo van lezen bij leerlingen met dyslexie ligt vaak heel laag en de leerling komt vaak ook niet aan de vakinhoud toe. Met L2S kan de leerling zich wel bezighouden met de inhoud van de tekst. En daar gaat het toch om?

L2S leest alles voor.
Het doet er daarbij niet toe of teksten makkelijk of moeilijk zijn.  Uiteraard zijn er veel instelmogelijkheden. Het tempo van voorlezen is daar natuurlijk heel belangrijk bij.

L2S draagt er vaak toe bij dat de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen met sprongen vooruit gaan. Op eigen kracht nu de teksten wél aankunnen, dat is natuurlijk een prachtig uitgangspunt.

L2S kan ook bij examens worden ingezet. Er kan dan desgewenst ook gebruik worden gemaakt van een speciaal examenprofiel.

Gratis proefperiode
Voor scholen bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend en gratis een proefperiode aan te vragen. Het is natuurlijk dé manier om bevestigd te krijgen dat de leerlingen inderdaad heel gemakkelijk met L2S uit de voeten kunnen. Ze zullen ondersteuning hebben bij het lezen en het schrijven. Ook zal meteen duidelijk zijn dat het technisch allemaal naar behoren functioneert.

Overleg even intern en vraag zo nodig toestemming: we zijn u vervolgens graag van dienst. Over de techniek hoeft u zich niet druk te maken. We verzorgen dat samen met uw ICT-afdeling of uw externe ICT-leverancier.

Klik HIER om de proefperiode aan te vragen. Wilt u meer informatie of een afspraak met ons maken? Stuur ons even een e-mail.

En dan nog even dit: L2S werkt op elke moderne Windows computer. (Processor: bij voorkeur minimaal Intel 1.5 processor of vergelijkbaar.)

L2S is al jaren lang de hoog gewaardeerde spraaksoftware voor Windows. Als er (ook) met andere apparatuur wordt gewerkt (bijv. iPad, of Chromebook) dan kan de IntoWords-familie een mooie oplossing zijn. Met een en dezelfde inlogcode kan dan van vele soorten apparatuur gebruik worden gemaakt. Kijk eventueel op www.IntoWords.nl.

Meer weten over L2S?

Klik hier om verder te gaan