Leerlingen/ouders

Dyslexie? Dan wil je vast wel ondersteuning bij het lezen en schrijven. Klik door en lees over L2S.
Het helpt bij het lezen en schrijven en is makkelijk in het gebruik. Probeer het 30 dagen helemaal gratis!


Als je precies wilt weten hoe het werkt, kijk dan even naar het eerste filmpje. In 3 minuten weet je dan al heel veel. En wil je even rustig wat dingen nakijken? Kijk dan hiernaast voor het informatiepakket en druk dat af.

L2S is vooral geschikt voor mensen met dyslexie. Maar ook als bijvoorbeeld het gezichtsvermogen wat minder is, helpt L2S prima bij het voorlezen.

Of je nu op de basisschool zit of op de universiteit: L2S helpt iedereen. Hoe makkelijk of moeilijk de teksten ook zijn, ze worden netjes voorgelezen. En andere talen? Ja natuurlijk, dat kan ook. Kies dan de stemmen van de andere talen die je nodig hebt er extra bij. Je kunt bij L2S natuurlijk heel veel dingen zelf instellen: bijvoorbeeld de snelheid en de manier van voorlezen.

Natuurlijk wil je weten of het programma wel iets voor je is. Bestel daarom eerst de gratis 30 dagen versie. Bevalt dat? Dan kun je voor gebruik thuis de single-user versie bestellen in onze webshop. De single-user versie wordt geleverd als gezinspakket. De verstrekte code kan enkele malen worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor de vaste computer thuis en ook op de laptop voor school.

Bij het programma wordt het extra programma SkanRead meegeleverd. Hiermee kun je onder andere heel makkelijk pagina‚Äôs inscannen en er leesbare PDF’s van maken.

En dan nog even dit:

L2S werkt op elke moderne Windows computer. (Processor: bij voorkeur minimaal Intel 1.5 processor of vergelijkbaar.)

L2S is al jaren lang de hoog gewaardeerde spraaksoftware voor Windows. Als er (ook) met andere apparatuur wordt gewerkt (bijv. iPad, of Chromebook) dan kan de IntoWords-familie een mooie oplossing zijn. Met een en dezelfde inlogcode kan dan van vele soorten apparatuur gebruik worden gemaakt. Kijk eventueel op www.IntoWords.nl.

Meer weten over L2S?

Klik hier om verder te gaan