Leerlingen/ouders

Dyslexie? Dan wil je vast wel ondersteuning bij het lezen en schrijven. IntoWords PRO (=L2S 10) helpt bij het lezen en schrijven en is makkelijk in het gebruik.
Probeer het 30 dagen helemaal gratis!

IntoWords PRO is als Windows programma vooral geschikt voor mensen met dyslexie. Maar ook als bijvoorbeeld het gezichtsvermogen wat minder is, helpt IntoWords PRO prima bij het voorlezen.

Of je nu op de basisschool zit of op de universiteit: IntoWords PRO helpt iedereen. Hoe makkelijk of moeilijk de teksten ook zijn, ze worden netjes voorgelezen. En andere talen? Ja natuurlijk, dat kan ook. Kies dan gewoon de stemmen van de andere talen die je nodig hebt er bij. Engels, Duits, Frans en Spaans zijn inbegrepen. Je kunt bij IntoWords PRO natuurlijk heel veel dingen zelf instellen: zoals de snelheid en de manier van voorlezen.

Natuurlijk wil je weten of het programma wel iets voor je is. Vraag daarom eerst de gratis 30 dagen versie aan. Je krijgt dan trouwens het volledige IntoWords pakket op proef en kunt ook in de Cloud en op tablets werken met de andere IntoWords programma’s.

Bevalt het? Overleg dan met de school. Als de school IntoWords beschikbaar heeft, dan kun je het thuis gratis gebruiken. Als dat niet lukt, dan kun je een persoonlijke versie aanschaffen.

En dan nog even dit:

IntoWords PRO werkt op elke moderne Windows computer (processor: bij voorkeur minimaal Intel 1.3 processor of vergelijkbaar).

L2S is al jaren lang de hoog gewaardeerde spraaksoftware voor Windows. IntoWords PRO (=L2S 10) is onderdeel van de IntoWords programmagroep. Klik hieronder door om naar de IntoWords website te gaan en vraag daarvan een gratis proefperiode aan, inclusief IntoWords PRO dus!

Klik hier om verder te gaan