Gratis 30 dagen versie

Van L2S zijn twee gratis 30 dagen versies beschikbaar. Een voor particulier thuisgebruik en de ruimere versie (meteen ook voor andere platforms) voor scholen. Kies hieronder voor de versie die u wilt ontvangen. Wij vragen in beide gevallen bij uw aanvraag om uw naam, e-mailadres, een telefoonnummer en uw functie (leerling/ouder/professional/adviseur). Bij scholen vragen wij ook om de gegevens van een technisch contactpersoon.
De gegevens voor de particuliere 30 dagen versie sturen wij u per e-mail toe. Zorg dus dat het door u opgegeven e-mailadres klopt. Wij leveren u de standaard versie van het pakket met Nederlandse stem zodat u de materialen goed kunt uitproberen. Andere stemmen zijn niet beschikbaar in de proefversie. Wel kunt u HIER voorbeelden van die stemmen beluisteren.

Wanneer begint de proefversie te lopen en wat is de levertijd?

De 30 dagen beginnen direct na levering te lopen. Wacht dus niet te lang met het installeren en activeren van uw proefversie, de 30 dagen lopen namelijk al!
Alle aanvragen worden door ons handmatig uitgeleverd. Hoewel wij een particuliere proefversie altijd proberen binnen 24 uur te leveren, zou de levertijd in het weekend iets langer kunnen zijn.
Voor scholen leveren wij de proeflicentie binnen een week aan de door u opgegeven technische contactpersoon / ICT leverancier.

Waarom moet ik mijn telefoonnummer opgeven?

Als extra service bellen wij u graag na een paar dagen om te horen of de installatie goed gelukt is. Mocht u dan nog vragen hebben, proberen wij die direct voor u te beantwoorden. Als u niet gebeld wilt worden, laat het vak telefoonnummer dan leeg.
Aanvragen van de 30 dagen versie voor particulieren

Hieronder kunt u de particuliere 30 dagen versie voor particulieren aanvragen.


Aanvragen van de 30 dagen versie voor (school-) netwerken

Hieronder kunt u de 30 dagen versie voor scholen aanvragen. U krijgt dan niet alleen L2S beschikbaar, maar automatisch ook de andere programma’s uit de IntoWords familie.


Ga verder