Dyslexie-specialisten

Je zult het weten: IntoWords / L2S is laagdrempelige en zeer betaalbare compenserende spraaksoftware. Het kan een oplossing zijn bij de problematiek van het technisch lezen. Effectief, geschikt voor tal van situaties en ook nog eens zeer betaalbaar.

Ondertussen is L2S het Windows programma binnen de veel grotere IntoWords familie. Onder de naam IntoWords PRO kun je L2S terugvinden in IntoWords. Binnen IntoWords zitten ook vergelijkbare programma’s voor de Chrome Cloud (Chromebooks), iPad en Android tablets. Met dezelfde inlogcode kan dan van al die soorten apparatuur gebruik worden gemaakt. Kijk voor meer informatie over de programma’s en de mogelijkheden op www.IntoWords.nl.

IntoWords neemt de last van het technisch lezen weg. De leerling kan zich dus bezighouden met de inhoud van de tekst. En daar gaat het toch om? Het doet er daarbij niet toe of teksten makkelijk of moeilijk zijn en uiteraard kan er daarbij van alles ingesteld worden. Met name het tempo van voorlezen is daar natuurlijk heel belangrijk bij. Ook bij het typen is er echte ondersteuning. Er kan een hele slimme woordvoorspeller worden ingezet.

IntoWords draagt er vaak toe bij dat de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen met sprongen vooruit gaan. Op eigen kracht nu de teksten wél aankunnen, dat is natuurlijk een prachtig uitgangspunt.

Natuurlijk ondersteunen we je graag bij het introduceren van de IntoWords programma’s binnen de praktijk. Zo is er een speciale voorlichtingslicentie tegen uiterst aantrekkelijke voorwaarden (stuur ons even een e-mail vanaf je werk e-mailadres). En, als er bijv. ouder/kind bijeenkomsten worden georganiseerd, speciaal voor leerlingen met dyslexie: laat het ons weten. Als je daar aandacht besteedt aan een reeks compenserende hulpmiddelen, dan zullen we je graag ondersteunen bij het introduceren van IntoWords. Natuurlijk hebben we brochures beschikbaar, maar mogelijk kunnen we ook een keer naar je toekomen voor verder overleg en de introductie van IntoWords binnen de praktijk.

Wil je meer informatie of een afspraak met ons maken? Stuur ons even een e-mail.

Meer weten over IntoWords?

Klik hier om verder te gaan