Bestellen

Prijsoverzicht

Hieronder vindt u de prijzen voor L2S voor single-user licenties en schoollicenties. Steeds gaat het om een eenmalige betaling. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Single-user

De single-user versie kunt u bestellen in onze webshop. De single-user versie wordt geleverd als gezinspakket. Er kan met de verstrekte code enkele malen worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld op de vaste computer en ook op de laptop voor school.
Bij het programma wordt het extra programma SkanRead meegeleverd. Hiermee kunt u onder andere heel makkelijk pagina’s inscannen en er leesbare PDF’s van maken.

  • Single-user versie inclusief Nederlandse stem: €109,-
  • Extra stemmen (Engels, Duits, Frans, Spaans): vanaf €25,-

Schoollicenties

L2S is het Windows-programma binnen de grotere IntoWords-familie. In de afgelopen jaren is er de nodige andere apparatuur de scholen binnengekomen en ook cloud-ontwikkelingen spelen een belangrijke rol. Met alleen een Windows-netwerkversie van L2S kunnen we u op school dus niet meer optimaal van dienst zijn.

Onder de naam IntoWords een groep nieuwe programma’s beschikbaar gekomen die hier de oplossing voor is. Programma’s ook voor o.a. Chromebooks, Android-tablets en meer, allemaal binnen de gemeenschappelijke IntoWords-familie.

Het betekent dat we u nu een totaaloplossing kunnen bieden waarbij leerlingen met jaarcodes aan de slag kunnen. Programma’s worden lokaal geïnstalleerd, maar online geactiveerd. Server-installaties zijn niet meer aan de orde.
We verwijzen u verder naar de website www.IntoWords.nl en het prijzenblad wat daar beschikbaar is.

Stemmen

Mocht u meer of andere stemmen voor L2S willen aanschaffen (bijvoorbeeld voor gebruik bij de moderne vreemde talen) dan is dat mogelijk. We hebben stemmen beschikbaar voor Engels, Frans, Spaans en Duits.
Binnen de IntoWords schoollicenties worden standaard stemmen geleverd voor Engels, Frans, Spaans en Duits.
Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, of bestellingen kunt u ook altijd een e-mail sturen.

Ga verder