Bestellen

Prijsoverzicht

Met het aanschaffen van IntoWords krijg je L2S versie 10 (= IntoWords Pro) beschikbaar. En, je kunt dus ook op andere platforms werken met de IntoWords spraakondersteuning. Ga hier naar de bestelpagina van IntoWords.

Particuliere aanschaf

Voor particuliere gebruikers is er een individuele jaarlicentie van IntoWords beschikbaar. Ook die kan via de webshop (klik HIER) besteld worden. Maar, in veel situaties wordt door scholen een code voor thuisgebruik meegegeven. Particuliere aanschaf is dan dus niet nodig.

Binnen de IntoWords licenties worden standaard stemmen meegeleverd voor Engels, Frans, Spaans en Duits. Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, of bestellingen kunt u ook altijd eenĀ e-mailĀ sturen. (info@IntoWords.nl)

Stemmen voor L2S 8 (=de oude versie van L2S)

Mocht je achteraf meer of andere stemmen voor L2S versie 8 willen aanschaffen (bijvoorbeeld voor gebruik bij de moderne vreemde talen) dan is dat mogelijk. We hebben stemmen beschikbaar voor Engels, Frans, Spaans en Duits. Deze stemmen kun je via de webshop aanschaffen. Klik HIER om naar de webshop te gaan.

Binnen de IntoWords schoollicenties worden standaard stemmen geleverd voor Engels, Frans, Spaans en Duits.
Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, of bestellingen kun je ook altijd een e-mail sturen.

Ga verder