Bestellen

Prijsoverzicht

L2S is het Windows programma binnen de IntoWords programmagroep. Met het aanschaffen van IntoWords hebt u automatisch ook L2S (= IntoWords Pro) beschikbaar. Maar, u kunt dus meteen ook op andere platforms werken met de IntoWords spraakondersteuning. Ga hier naar de bestelpagina van IntoWords (incl. L2S) http://intowords.nl/bestellen/ voor meer informatie.

Particuliere aanschaf

Voor particuliere gebruikers is er een individuele jaarlicentie van IntoWords beschikbaar. Ook die kan via de webshop (klik HIER) besteld worden. Maar, in veel situaties wordt door scholen een code voor thuisgebruik meegegeven. Particuliere aanschaf is dan dus niet nodig.

Binnen de IntoWords licenties worden standaard stemmen meegeleverd voor Engels, Frans, Spaans en Duits. Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, of bestellingen kunt u ook altijd eenĀ e-mailĀ sturen. (info@IntoWords.nl)

Stemmen voor L2S 8

Mocht u meer of andere stemmen voor L2S versie 8 willen aanschaffen (bijvoorbeeld voor gebruik bij de moderne vreemde talen) dan is dat mogelijk. We hebben stemmen beschikbaar voor Engels, Frans, Spaans en Duits. Deze stemmen kunt u via de webshop aanschaffen. Klik HIER om naar de webshop te gaan.

Binnen de IntoWords schoollicenties worden standaard stemmen geleverd voor Engels, Frans, Spaans en Duits.
Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, of bestellingen kunt u ook altijd een e-mail sturen.

Ga verder